ofir21 כתב:תורתאמת כתב:אחי יש בחירה בעולם על כל כן שאני יגיד לך אתה יכול להגיד לא ולהיפך, ואם אני האמין לכל מישהו שאומר שמת מוות קליני ואו ראה חייזרים אז המצב יהיה מאוד בקיצור אופיר בחירה בידך.
רבי נחמן אומר שאם בן אדם יאמין שלרצוח זה התכלית שבחיים הוא יוכל למצוא את כל ההוכחות לכך והנימוקים לכך וכך הוא יאימין ויפעל.
הכל עניין של בחירה לבחור דרך ולדבוק בה אפילו ברוחות חזקות שמנסות לערער את החיים כי אם נמשך אחרי כל דבר לא נגיע לשום מקום נאמין במלא דברים ולא נאמין בכלום.
הבחירה בידך.
בהצלחה
בזה אתה צודק, באמת אפשר למצוא נימוקים שלרצוח זה התכלית וכו' וכו' וכו'.
דבר אחד ברור והבאתי את זה באיזה מקום , יש ויכוחים בזוהר, זאת אומרת שאפילו ניצוץ משה רבינו ומשה רבינו בעצמו היו ללא השגות וודאיות , ומשה רבינו היה טירון לנבואה מאיפה ידע מי מדבר איתו כשראה את הסנה?
משה רבינו גדל בבית פרעה ,למד דברים והעתיק הרבה דברים כגון ארון הברית ,עשרת הדיברות וכו' .
בסופו של דבר , הכל כמו חלום ,הכל מתגלה ברגעים האחרונים של המיתה .
לבנתיים כל המקובלים נפגשים אחד עם השני במקום להיפגש למעלה בעולם העליון,הרי למה צריכים להיפגש פה? תוך שנייה הם למעלה בשיחה פרטית.
בכל מקרה כשבן אדם מצליח במהשוא אומרים לו שיהיה לך לבריאות , כרגע ורק כרגע יש לי להגיד להם שיהיה להם "לבריאות " ש"יבושם" להם.
דרך אגב שמעתי שלעובדיה יוסף יש רכב חדש, סחטיין , אוליי אני יבוא לביקור במוסך שלו .
מאיפה אתה יודע שמשה העתיק את ארון הברית, עשרת הדיברות?
מהטלויזיה? ממדענים שחוקרים?
אתה יכול למצוא הרבה סיפורים על חוקרים שמצאו דברים ואז בסוף גילו שהכל שקר וכזב כמו זה שכתב את מרכבות האלים ועוד מדענים ששיקרו בנושא הדינוזאורים ועוד....
תבין האנשים האלו מקבלים תקציב של תרומות לנושא ואם אין תוצאות מפסיקים להם את התקציב..... זאת אומרת אין כסף.... ואדם שמבין שאם הוא לא יביא תוצאות אין כסף הוא מתחיל לשקר ולעגל פינות בתיאוריות מופרכות כאלה ואחרות.
אנחנו העם היהודי אין לנו תקציב ואין לנו אינטרס לשקר(כמו שהטלויזיה מנסה להעביר לך) אם תחזור בתשובה איזה אינטרס יצא לי מזה או למישהו חוץ מלך עצמך?
תבין אחי לפי ההודעה שלך אני מבין שאתה דיי מורעל מהתקשורת.....
אז הרב עובדיה קנה רכב חדש נו אז??? לא מגיע לבן אדם בן 90 רכב חדש רק למישהו שהוא לא הרב עובדיה מותר?
מה הרב עושה עם הרכב נוסע לסקי בשוויץ נוסע לבילויים עושה דוויאנים?
אתה מוזמן לבקר אצלו ולהבין מה כבוד הרב עובדיה יוסף שליט"א עושה כל היום.
ועדין לא הבנת שלהתעסק עם מה אחרים עושים או מה שהטלויזיה אומרת זה לא יעזור ולא יעשה אותך אדם יותר טוב.
לגבי המקובלים אולי יש כאלו שכן נפגשים ואתה לא יודע??? הרי על זה אין כתבות בטלויזיה.
התורה תעשה אותך !!!
אז נכון אולי יש "דתיים" שעושים עבירות וגונבים וחומסים.... אבל הם רק טיפה מן הים שמראים לך בתקשורת הרי על כל בחור סורר בישיבה יש עוד 50 אברכים רציניים.
פעם ראית כתבה שמשבחת את אלו שיושבים ולומדים כל היום תורה ועובדים על המידות שלהם???
תבין התקשורת מאוד נגועה ואתה יכול להגיד שבטח אני משוחד כי אני מקבל כסף על הדעות שלי ובטח אני יעשוק אותך אם תחזור בתשובה
אבל זה לא יעשה אותך אדם יותר טוב.
הבורא עולם, אמונה והתורה היא טובה בשבילך לא אני ולא אף אחד.
אין בעיה אל תאמין לאף אחד תלך לחקור צא ממה שאומרים או כותבים לך בעצמך תחיה את מה שאתה חוקר בודק, תנסה ורק אז תחליט, הרי אתה לא יכול לקרוא ספר אם לא פתחת אותו ורק שמעת עליו, נכון?
בהצלחה בחיפוש הדרך